Torremolinos Bezienswaardigheden

Torremolinos: topactiviteiten – De leukste dingen om te doen‎

Torremolinos is een klein paradijs waar heel veel te ontdekken valt! Mooie stranden, spectaculaire beachclubs, hippie marktjes, trendy accessoires en dat in combinatie met creatieve mensen die genieten van het leven en van dit kleine paradijs. Een paar ideetjes om Torremolinos beetje bij beetje te ontdekken en zoals velen overkomt…altijd weer naar Costa dell Sol terug te willen!

Elk jaar zijn er ontzettend veel festiviteiten in Torremolinos. Van jaarlijks terugkerende evenementen, tot heilige feestdagen en van grote festiviteiten tot muziekfestivals, er valt van alles te beleven! Bruisend Torremolinos heeft een overzicht gemaakt van een aantal hele leuke feesten.

Beste Restaurants van Torremolinos

 

Spanje kent erg veel feestdagen, en niet alleen nationale feestdagen…. Nee, ook elk gebied en soms ook een stad heeft zo zijn eigen feestdagen. Het kan erg handig zijn om te weten wanneer er feestdagen zijn als jij naar Torremolinos gaat. Met een feestdag is het vaak namelijk zo dat alles gesloten is. Het is niet erg fijn dus als het een feestdag is op de eerste dag dat je in Torremolinos bent en niet weet dat je geen boodschappen kunt doen! Zie op de pagina Feestdagen een overzicht van de nationale en lokale feestdagen.