Torremolinos bästa tapas-krogar: El Gato

Var: Paseo Maritimo 1
Tel: +34 951 251 509
Närmaste station: Torremolinos

På restaurang El Gato finns ett brett utbud av tapas. Alltifrån klassiker till tapas som är gjorda på urgamla recept. Här älskar kockarna att experimentera och bjuda på något extra och minnesvärt. De är inte bara noga med hur maten smakar, utan även att den ska vara en upplevelse för ögat.

Bästa Tapas i Torremolinos

Atmosfären är livlig och restaurangen är alltid full. Tapasen är jättebra och fokuserar på lite mer traditionella smaker men med lite mer klass. Missa inte cevichen på havsabborre!

hen activities torremolinos

Mysigt ställe alldeles vid stranden. Vi har ätit frukost, lunch och middag, alla måltider har varit riktigt bra! Trevlig personal och bra service, rekommenderar varmt denna restaurant om ni har vägarna förbi Torremolinos. Av de tiotal vi provat runt hotel Melia är denna bäst! Enjoj ;)”

tapas eten in torremolinos

Att beställa tapas kan vara lite skrämmande för den oerfarne. Språkförbistringar, brist på menyer och förvirring kring när du ska betala, för att inte tala om buller i lokalen, gör att många känner sig osugna och väljer något annat till middag. Som tur är finns El Gato Tapas som förenklar hela processen, med traditionella bord och lättsmälta, översatta menyer.

tapas eten in torremolinos

Tapasen är inte några urvattnade turistvarianter däremot. Allt som serveras här är top notch, från ‘pimientos del padrón’ till krispiga patatas bravas och grillade räkor och ångade musslor.

puerto de indias torremolinos

Detta ställe ligger precis vid strandpromenaden vilket gör upplevelsen extra bra. Restaurangen har en spännande meny med bl.a. Förslag på olika kombinationer av rätter. Tapas är mycket goda men framförallt är tuna cevichen helt fantastisk. Det finns även goda drinkar och desserter som väntar…

ceviche torremolinos

På den här restaurangen hittar du alla möjliga typer av tapas – de flesta gudomligt goda. Stället är en favorit hos både turister och lokalbefolkningen. Att de har så stor kundkrets säger allt – här blir du mätt, nöjd och glad. Trevlig måltid.

tapas torremolinos

massa god lunch, tomatbruchettan är underbar och stor. vi lunchade där hela veckan, nära stranden vi låg på. vi bokade bord för en kväll o valde då en tapas och det var ny modern tapas långt ifrån friterade sardiner. trevlig personal och gulliga huskatter och hund

tapas torremolinos

Bästa Tapas i Torremolinos: Hitta bästa Tapas i Torremolinos

Ät och njut.
I El Gato smakar maten fantastiskt.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bästa Tapas i Torremolinos
Author Rating
51star1star1star1star1star