Tapas eten in Torremolinos

TAPAS ETEN IN TORREMOLINOS: DAT DOE JE BIJ EL GATO!

Een bezoek aan Torremolinos is natuurlijk niet compleet zonder een (of twee of drie) keer uitgebreid tapas te hebben gegeten.

tapas eten in torremolinos

Op het menu van El Gato staan vele ‘klassiekers’ als patatas bravas, maar dat zijn zeker niet de paradepaardjes van dit gezellige restaurant aan de rand van het strand. Onze favoriet is de zalm tartar, groene pepers, lekkere kaas uit de streek, gegrilde garnalen.

tapas torremolinos
tapas eten in torremolinos

Een begrip in ‘tapasland’. Bij El Gato is het dan ook altijd druk. De kans dat je op een tafeltje moet wachten, is groot. En als je er eenmaal eentje hebt weten te bemachtigen, vragen ze je mogelijk om na twee uur weer plaats te maken. Maar goed, in twee uur tijd kun je natuurlijk heel wat tapas wegwerken. De keuze is enorm, en natuurlijk staan alle klassiekers – bravas, overheerlijke tortilla, jamón ibérico, pimientos – op het menu.

torremolinos

De olijven en de salade met krokante brie zijn het proberen ook meer dan waard. Spoel de heerlijkheden weg met de goede huiswijn of een verrassend lekkere (maar sterke!) Moijto.

Er zijn verrukkelijke sardientjes, olijven en salades met een twist. Het is een perfecte plek om tapas eten in Torremolinos als je bijvoorbeeld iets romantisch te vieren hebt of om een goed glas wijn te drinken met wat ham en kaas.

tapas in torremolinos
tapas in torremolinos

Dankzij de ligging aan zee zal je de vis niet veel verser vinden in Torremolinos. Kies voor gefrituurde sardientjes, besprenkeld met citroen en zout, of de bijzonder smakelijke inktvis (met knoflook).

tapas in torremolinos

Benieuwd naar wat wij zoal serveren? Wij hebben een uitgebreide menu- en wijnkaart. Bekijk ze nu online!

Tapas eten in Torremolinos 2018

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tapas eten in Torremolinos
Author Rating
51star1star1star1star1star