De 10 bästa romantiska restaurangerna i Torremolinos

Äta ute i Torremolinos: El Gato Tapas

“Ett ställe jag mer än gärna rekommenderar. Hit kommer jag alltid när jag är i Torremolinos. Liten, men mysig restaurang. Servicen är utmärkt och så även maten. Duktig personal som hjälper vilsna besökare i tapasdjungeln och resultatet blir alltid perfekt! Bör bokas i förväg”

“Grymt goda tapas! Blev rekommenderad av en kompis som varit här tidigare. Lite dyrare än de billiga ställena vi ätit på här men helt klart värt vartenda öre! Bokade bord eftersom det varit fullt varje kväll vi kikat förbi. Bra service och trevlig personal!”

 

“We bijna miste het restaurant en de eerste ging rechtdoor langs. Toen we aankwamen waren er geen tafels beschikbaar, maar we hadden om een ​​stoel aan de bar die net zo goed werkte. We zijn begonnen met hun eigen tapas (ceviche en tonijn), die echt genoeg zou zijn geweest om tevreden te zijn, maar omdat het zo fantastisch goed, bestelden we een extra. Vriendelijk personeel ondanks hun druk voelde me erg ontspannen, maar efficiënt. Echt aanraden deze plek!”

“Det här är precis det man letar efter. En lokal med mycket charm, knökat med folk, servitörer som rusar runt i lokalen, serverar mat och plockar undan. Allt med ett öga för kunden och våra önskningar. Att sedan köket levererar rätter som är supergoda gör det inte sämre. Vi hade inte bokat i förväg, men det bör man göra, för annars är det bara att köa”

“Jag är personligen allergisk mot allt som är fusion men har vänner som har besökt denna restaurang som övertalade mig om att ett besök är ett måste. Jag är glad att jag lyssnade då maten var fantastisk. Åt blodkorv, tonfisk och lamm till förrätt och entrecote till huvudrätt och allt kan varmt rekommenderas. Så gott!!”

“Spännande koncept där vi utifrån vilken mat (endast ost, kallskuret och sardiner med tillhörande marmelad och bröd) fick prova fram vilket vin vi ville ha till maten. Detta samtidigt som vinerna presenterades in i minsta detalj gällande regioner, druvor och smak. Väldigt väldigt duktig och engagerad personal. Osten, vinet och skinkan var alla mycket goda med unika smaker. Jättetacksamma för en superb middag med bästa servicen någonsin på en restaurang. Tänk på att boka i förtid: Endast några bord finns att boka”

“Jag vill först börja med Damian och hans fina kollegor. Jag har ätit på restauranger runt hela världen i mitt liv och fått bra service…men den service,glädje och professionella attityd vi fick av Damian och kollegor var helt fantastisk ! Restaurangen var absolut fullsatt men personalen såg vad alla gäster behövde och gjorde det med glädje !
Maten var mycket mycket bra med lite crossover mot det asiatiska köket.
Tack till Er alla på El Gato !”

“Vi hade bokat bord några dagar innan vi kom till Torremolinos, det va tur för när vi kom va det fullt på restaurangen.
Maten va super! Vi kommer absolut komma tillbaka hit”